Меню
Затвори

Продайте земя

Заявете ниви или идеални части за продажба

Данни за имота
При въпроси може да се свържете с нас на телефон 0800 111 66
Вашето предложение, в лв / дка
*
Задължително поле
Изпратете

Съсобственик сте на земеделски имот, който искате да продадете, но не знаете на кого ?

Обърнете се към експертите на Агрион. Купуваме земеделска земя в цялата страна.

Научете повече
Листа

Въпроси и отговори

Изкупувате ли земеделска земя?
Да. Агрион е водещата компания в управлението на земеделски имоти и затова хиляди българи всяка година ни се доверяват и ни продават своите земи. Срещу това те получават изгодна цена и уверение, че земята им ще се управлява с грижата на добър стопанин. На ваше разположение са брокерите на Агрион в цялата страна, от които може да получите информация за цената и възможностите за активно управление на вашата земя.
Ако съм само съсобственик, мога ли да продам земята си?
Когато сте съсобственик в даден имот, имате право да се разпореждате със своята „идеална част” от него – т.е. да я продавате, прехвърляте, ипотекирате и т.н. Дейността на компанията Агрион включва покупката на идеална част от имот, ако тя не е обвързана с дългосрочни договори. Нашите брокери подробно ще ви обяснят процедурата и ще ви съдействат с юридическа консултация какъв е най-добрият вариант в конкретната ситуация.
Как мога да продам земя, която съм наследил?
Трябва да си извадите удостоверение за наследници, което да добавите към останалите задължителни документи за продажба на земеделска земя. В случай че сте няколко наследници, останалите също трябва да дадат съгласието си за продажбата пред нотариуса или да ви упълномощят чрез нотариално заверено пълномощно да ги представлявате при изповядването на сделката и да продадете наследствените им дялове.

Контакти

Можете да направите запитване директно към нашия централен офис, по телефон или имейл

Вижте всички брокери
Безплатен телефон
0800 111 66
Имейл
office@agrion.bg
Централен офис
Пловдив, бул. Дунав 5